Welcome, Guest

Author Topic: [Bug]Planets doesn't spinning!  (Read 1527 times)

Eras

  • ***
  • Posts: 21
[Bug]Planets doesn't spinning!
« on: February 05, 2015, 03:11:49 PM »
Hi, after the update fo the alpha 13 now the planets doesn't spin anymore! I have changed day period time and check if the are some rotation lock checked, but i have found nothing!

jaumem

  • *
  • Posts: 5
Re: [Bug]Planets doesn't spinning!
« Reply #1 on: February 05, 2015, 03:27:54 PM »
Same problem here!

C7

  • Development Team
  • *****
  • Posts: 544
Re: [Bug]Planets doesn't spinning!
« Reply #2 on: February 05, 2015, 03:47:33 PM »
Ack, something always sneaks through. Investigating it now, thanks!

A fix should be coming shortly.
« Last Edit: February 05, 2015, 04:20:26 PM by C7 »

Eras

  • ***
  • Posts: 21
Re: [Bug]Planets doesn't spinning!
« Reply #3 on: February 05, 2015, 04:44:45 PM »
Thx!!

C7

  • Development Team
  • *****
  • Posts: 544
Re: [Bug]Planets doesn't spinning!
« Reply #4 on: February 05, 2015, 05:14:22 PM »
Fix is out now. You may need to check for updates or restart Steam for it to detect the update.

Eras

  • ***
  • Posts: 21
Re: [Bug]Planets doesn't spinning!
« Reply #5 on: February 05, 2015, 05:34:22 PM »
thx a lot, i will see soon! :D

Edit: Yes it work now! Thx!!

Dan Dixon

  • Creator of Universe Sandbox
  • Developer
  • *****
  • Posts: 3243
    • Personal Site
Re: [Bug]Planets doesn't spinning!
« Reply #6 on: February 05, 2015, 06:22:15 PM »
Great to hear.

Thanks for reporting it!