Welcome, Guest

Author Topic: [BUG]Materials dispense lag  (Read 1415 times)

valentin123

  • *****
  • Posts: 169
  • Argentinian alpha tester
[BUG]Materials dispense lag
« on: September 19, 2014, 03:27:39 PM »
When i try to dispense material like hydrogen the time step goes to 0.0 m/s until i stop clicking the mouse

QuantumDotGuy

  • *
  • Posts: 9
Re: [BUG]Materials dispense lag
« Reply #1 on: September 21, 2014, 07:27:21 AM »
I am having this same issue. It only appeared after the update.

C7

  • Development Team
  • *****
  • Posts: 544
Re: [BUG]Materials dispense lag
« Reply #2 on: September 21, 2014, 10:18:12 PM »
I'll see what's changed and do some tests here.

valentin123

  • *****
  • Posts: 169
  • Argentinian alpha tester
Re: [BUG]Materials dispense lag
« Reply #3 on: October 05, 2014, 04:06:01 PM »
still having this problem on 11.3

valentin123

  • *****
  • Posts: 169
  • Argentinian alpha tester
Re: [BUG]Materials dispense lag
« Reply #4 on: October 08, 2014, 07:32:07 AM »
could some developer or something see this so they can fix it cause its annoying(no rude)

Jar

  • Developer
  • *****
  • Posts: 689
    • Universe Sandbox
Re: [BUG]Materials dispense lag
« Reply #5 on: October 10, 2014, 02:24:21 PM »
could some developer or something see this so they can fix it cause its annoying(no rude)
Agreed, it is not ideal... but we are aware of the issue. It unfortunately is not just a one step fix.

C7

  • Development Team
  • *****
  • Posts: 544
Re: [BUG]Materials dispense lag
« Reply #6 on: October 10, 2014, 06:56:42 PM »
As an update, we've found the source of this bug. It's not a straightforward fix though, so it might be a little while till we get it solved properly.