Welcome, Guest

Author Topic: [BUG] Window always on top  (Read 2164 times)

smjjames

  • *****
  • Posts: 1128
[BUG] Window always on top
« on: August 23, 2014, 07:03:50 AM »
The previous problem that I had is gone, great, but now theres this really odd problem. It opens just fine, however, when I click any interactable thing, even the main menu button, I am suddenly unable to switch to other windows/items in the taskbar.

It occasionally happens when I double click the title bar to resize and it even happens if I don't resize the window.

This is with Alpha 9.
« Last Edit: August 28, 2014, 11:48:59 PM by C7 »

FiahOwl

  • *****
  • Posts: 1234
  • This is, to give a dog and in recompense desire my dog again.
Yeah, it's annoying because if you try to alt + tab the ubox window will remain in the front no matter what unless you minimize.

gabriel.dac

  • *****
  • Posts: 517
  • Brazillian dude
A similar thing happens here too. Just click minimize, dude

Bla

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1011
  • The stars died so you can live.
I have the same problem, posted about it here in more detail.
http://universesandbox.com/forum/index.php?topic=13197.msg133243#msg133243

The logs are attached here as well as in the other post.

C7

  • Development Team
  • *****
  • Posts: 544
The first log posted doesn't have any errors, however the other log posted by Bla does. We'll try and get that one fixed. I've seen it in other logs as well.

Invalid values set in the UI are causing an out of bounds exception. Should be a fairly easy fix.

smjjames

  • *****
  • Posts: 1128
I didn't test very far after it made it unable to switch to a different window on the taskbar, which is probably why theres no error.

Bla shows the same problem, so you guys should be able to work with that one.

Edit: Still in 9.1. I assume you guys are still working on it, though you guys thought it would be an easy fix.

C7

  • Development Team
  • *****
  • Posts: 544
Quite possible the issue in bla's log and the switching are not related to eachother. Still trying to track down the "window always on top" problem.

smjjames

  • *****
  • Posts: 1128
I did send a couple of logs for other bugs, maybe you'll spot it in there, no idea.

C7

  • Development Team
  • *****
  • Posts: 544
Cool, I'll look through the support emails. Thank you.

nosirrbro

  • ****
  • Posts: 52
  • UUNNIIVVEERRSSEE SSAANNDDBBOOXX
Go fullscreen, when you alt-tab it will still show up in the background but you can put whatever window you were gonna use infront of it.

smjjames

  • *****
  • Posts: 1128
I would use fullscreen if the text wasn't so tiny.

smjjames

  • *****
  • Posts: 1128
Re: [BUG] Window always on top
« Reply #11 on: September 20, 2014, 07:10:07 AM »
Still in 11.1, though I read something in the update about steam forcing it to be windowed, so I'll see if that helps