Universe Sandbox

Universe Sandbox Legacy => Universe Sandbox 2008 | Help => Topic started by: atomic7732 on January 07, 2009, 04:58:51 PM

Title: Glitch
Post by: atomic7732 on January 07, 2009, 04:58:51 PM
I was messing with the nearest 14 galaxies and erased dust, and clicked orbit all. It was fine for a few minutes but then this hapened.
Title: Re: Glitch
Post by: atomic7732 on January 07, 2009, 05:00:27 PM
It pulates with a frequency of 10 or so seconds.
Other Images:
Title: Re: Glitch
Post by: atomic7732 on January 07, 2009, 05:01:58 PM
LAst one:
Title: Re: Glitch
Post by: atomic7732 on January 07, 2009, 05:22:40 PM
Full pulstaion (sped up) at http://www.youtube.com/watch?v=yRJH4nEG780
Title: Re: Glitch
Post by: FGFG on January 08, 2009, 06:01:21 AM
I've seen it too.. It happens when the time step is very high too ==> It seems that the more you are near a star the less the time step can be big...

However it looks like a texture or a mesh problem (the simulation go on)
Title: Re: Glitch
Post by: Dan Dixon on January 08, 2009, 06:12:09 PM
Thanks for letting me know about this problem. It looks like it might be a bad trail.

If it happens again please let me know if clearing/deleting all of the trails make it go away?  (Press Ctrl+T)
Title: Re: Glitch
Post by: FGFG on January 09, 2009, 05:59:06 AM
Looking at the video on youtube i've understood that it is another thing... My problem is similar, but it's not the same... I would post some screenshots in another Topic  :-\
Title: Re: Glitch
Post by: atomic7732 on January 09, 2009, 07:18:47 PM
It looks like it might be a bad trail.

If it happens again please let me know if clearing/deleting all of the trails make it go away?  (Press Ctrl+T)

No. It doesn't.
Title: Re: Glitch
Post by: Dan Dixon on February 04, 2009, 03:35:43 PM
How frequently does this problem happen?
Title: Re: Glitch
Post by: atomic7732 on February 04, 2009, 04:25:16 PM
How frequently does this problem happen?
not very. I can make a "repeatable test case" like you said in a post before. It happens WHENEVER I do this EXACT thing.
Title: Re: Glitch
Post by: Dan Dixon on February 18, 2009, 07:55:17 PM
It's also possible that this is a video card issue or some other problem related to your specific hardware. (Which means I may never see it.)

Let me know if you have any more information on this problem.
Title: Re: Glitch
Post by: deoxy99 on January 24, 2010, 06:26:27 PM
Full pulstaion (sped up) at http://www.youtube.com/watch?v=yRJH4nEG780

Why did you remove it?
Title: Re: Glitch
Post by: atomic7732 on January 24, 2010, 08:20:59 PM
I didn't.

 I had over 1000 views a day, 300+ videos, and some (probably) jealous jerk came and hacked me. I deleted that account, and I had to create a new account.
Title: Re: Glitch
Post by: Dan Dixon on January 25, 2010, 12:26:17 PM
How were you hacked? Couldn't you just change the password?
Title: Re: Glitch
Post by: atomic7732 on January 25, 2010, 03:55:31 PM
I tried, 3 times. They still got me. They also got me once on my new account, but haven't bothered me ever since.