Universe Sandbox

Universe Sandbox => Universe Sandbox | Support & Bugs => Topic started by: Adibru on May 06, 2016, 05:50:34 AM

Title: "Show Orbits" doesn't work
Post by: Adibru on May 06, 2016, 05:50:34 AM
While I wanted to build the whole solarsystem for me, with the most important asteroids, all moons etc some orbits didn't show. Could it be because I created too much objects? Those orbits are really important xD

Sorry for mistakes in my language, I am German ^^

Thx in advance
Title: Re: "Show Orbits" doesn't work
Post by: DoctorWh0? on May 07, 2016, 08:59:13 AM
That bug happened to me too, but when I restarted my Sandbox, it went away. Talk to Dan or other devs on this.
Title: Re: "Show Orbits" doesn't work
Post by: Jar on May 09, 2016, 02:11:56 PM
Sorry for the issue. Do you know how many objects you had in the simulation? Or even better, if you saved the simulation could you share it with us?
Title: Re: "Show Orbits" doesn't work
Post by: Adibru on May 13, 2016, 10:02:48 AM
Of course I can share it. Around 120 objects I think.

By the way, some names are German ^^
Title: Re: "Show Orbits" doesn't work
Post by: Jar on May 13, 2016, 01:27:12 PM
Thanks for sharing your sim file. All of the orbits seem to be there for me when I load that up. But there's a separate issue I see: I can't disable the orbits. When I attempt to turn them off via View>Orbits, they are still there.

Does the same thing happen for you?
Title: Re: "Show Orbits" doesn't work
Post by: Adibru on May 16, 2016, 07:13:28 AM
Well, I enabled all the orbits via the "Show orbit" function for every object individually. But if you look at Uranus, some orbits of the satellites don't show up, even when I enabled it for them...